Wie zijn wij


Lilian Coenen (1958)

Lilian Coenen, trainer, coach en psycholoogNa mijn opleiding HBO-J ben ik begonnen als groepsleidster bij moeilijk opvoedbare kinderen. Daarnaast heb ik een studie Sociale en Organisatie Psychologie gedaan aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij werving- en selectiebureaus en heb ik ondersteuning gegeven bij personeelszaken in het onderwijs.
Vanaf 2002 werk ik als zelfstandig psycholoog, trainer en coach. Ik geef communicatie- en teamtrainingen bij bedrijven en ben werkzaam als coach, met name voor ontwikkeling- en werkgerelateerde problematiek.


Maartje ter Horst van Delden (1968)

Maartje ter Horst van Delden, communicatie trainer en coachNa een jaar de lerarenopleiding te hebben gevolgd, stapte ik over naar de Hogeschool van Utrecht om daar een sociaal agogische opleiding te volgen. Na mijn afstuderen werkte ik in verschillende functies in de zakelijke dienstverlening.
In 1996 besloot ik mijn trainersvaardigheden verder te ontwikkelen en volgde een trainersopleiding communicatieve vaardigheden. Sindsdien werk ik als trainer, eerst in de volwasseneneducatie en sinds eind 2005 als zelfstandig communicatietrainer en communicatiecoach voor verschillende bedrijven.